PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola de Música i Conservatori celebra demà dimarts l’acte formal d’inici de curs

Continua la commemoració del 125è aniversari...

Continua la commemoració del 125è aniversari i començaran les obres d’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer per fer possible la nova seu al sud de la ciutat

L’Auditori del Casal Pere Quart (Rambla, 69) acollirà, demà, dimarts 10 d’octubre, l’acte formal d’inici de curs de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell. Durant la trobada, a les 8 del vespre, es presentaran les principals línies del centre municipal durant el 2017-2018. Així mateix, es lliuraran els diplomes del concurs de composició realitzat entre l’alumnat al mes d’abril i els guanyadors interpretaran davant el públic les obres premiades. Aquest curs, a l’Escola Municipal de Música i Conservatori hi assisteixen uns 730 alumnes: 550 a l’Escola de Música i 180 al Conservatori Professional.

Durant aquest 2017-2018, es començarà el procés per estendre els ensenyaments musicals de caràcter públic al territori. En aquest marc, es licitarà el projecte i s’iniciaran les obres d’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer, per fer possible la nova seu del sud de l’Escola Municipal de Música.

Així mateix, al setembre s’ha reprès la commemoració dels 125 anys de l’Escola, amb les actuacions de Josep Lluís Puig i de PAX-Cor de Cambra a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Entre les properes cites del programa, el 20 d’octubre, un conjunt del centre municipal actuarà al Centre Cívic de Sant Oleguer, en el marc de la celebració del 20è aniversari de l’equipament. El 17 de novembre arribarà un concert amb Daniel Ligorio al piano, Blai Navarro a l’acordió i antics alumnes de flauta travessera. Per al 15 de desembre s’ha previst un concert participatiu del Gloria de Vivaldi dins el Cicle de Cambra que organitza Joventuts Musicals.

Destacaran, així mateix, durant el curs, els intercanvis amb altres centres d’ensenyaments musicals, com són les tornades de les visites que l’alumnat del centre sabadellenc han realitzat als estudiants del CIUM de Genovès –al costat de Xàtiva– i de l’Escola de Música de Koblenz (Alemanya). Alhora, es continuarà endavant amb els vincles que l’Escola de Música i Conservatori Professional de Sabadell manté amb escoles de primària i secundària i amb entitats socials i culturals de la ciutat.