PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Tercera Matinal de la Reempresa, espai per a la compra i venda de negocis en funcionament

L’acte tindrà lloc l’11 d’octubre al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta...

 

L’acte tindrà lloc l’11 d’octubre al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta i hi participaran 7 ajuntaments del Vallès Occidental

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) acollirà, el proper 11 d’octubre, la tercera edició de la Matinal de la Reempresa, un punt de trobada entre empresaris del territori que han decidit vendre el seu negoci i reemprenedors disposats a donar-los continuïtat. Es tracta de facilitar que nous emprenedors prenguin el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent. Així, les persones cedents podran explicar en el marc d’aquest acte el funcionament i gestió de la seva empresa i els emprenedors tenir una primera presa de contacte.

La trobada s’iniciarà a les 10 del matí amb la presentació de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra; el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, i el director de la Reempresa, Albert Colomer. A continuació s’han previst dues conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa. Per últim, durant 2 hores, s’obrirà l’espai de trobada, on els participants disposaran de 30 minuts per poder-se entrevistar amb algun dels 15 cedents que busquen vendre el seu negoci.

Set ajuntaments han treballat conjuntament per dinamitzar l’espai de Matchings (trobades) d’aquesta tercera edició: Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Barberà, Cerdanyola, Santa Perpètua de Mogoda i Sabadell. L’acció, la promou la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya. S’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Diputació i la Cecot per consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses de la demarcació de Barcelona.

El Centre de Reempresa de Catalunya ha posat en marxa un lloc web (matinal.reempresa.org) per inscriure’s i informar-se sobre les diferents conferències i activitats de la jornada.