PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament repara les voreres d’accés a l’aparcament del Vapor Turull

Es durà a terme entre l’11 i el 13 d’octubre

turullL’Ajuntament de Sabadell aprofitarà la davallada de trànsit que previsiblement hi haurà aquesta setmana per reparar el paviment de les voreres d’accés a l’aparcament que hi ha al costat del Vapor Turull. Les obres començaran a 2/4 de 10 del matí del dimecres 11 a l'accés del carrer de la Creueta, que romandrà tancat fins a primera hora de divendres 13. Els vehicles hauran d’entrar pel carrer de Sant Josep i podran sortir pel carrer de la Creueta

El divendres 13 es repararà el paviment de la vorera en l'àmbit de l'accés i sortida pel carrer de Sant Josep. Per portar a terme aquesta reparació, quedarà tallat aquest accés i els vehicles que vulguin accedir i sortir de la zona d'estacionament ho hauran de fer pel carrer de la Creueta. Les obres començaran a 2/4 de 10 del matí i l'accés romandrà tancat fins a primera hora del dilluns 16.

Obres davant de l’Escola Gaudí

D’altra banda, el divendres 13 es repararà el paviment de la vorera i la calçada del pas de vianants situat davant de la l'accés a l’Escola Gaudí. Les obres comportaran l’ocupació de la vorera i talls puntals de trànsit del carrer d'Ordesa, entre els carrers de la Font Canaleta i el carrer de Noufonts.