PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Prop de 300 atletes participaran aquest cap de setmana en el 23è Encontre de l'Amistat

Dissabte 21 d'octubre a l'estadi d'atletisme Josep Molins

Prop de 300 atletes prendran part aquest dissabte, 21 d’octubre, en la 23ª edició de l'Encontre Internacional de l'Amistat, una competició amistosa sense marques mínimes en la qual participaran un grup nombrós d'atletes de cada club. La competició i les proves es duran a terme a partir de les 16.30 h, a les Pistes d’Atletisme Josep Molins i els clubs que participaran seran: la Joventut Atlètica del Sabadell (Catalunya), el Club Atlètic Palafrugell (Catalunya), l'Atletica Arcobaleno - Liguria (Itàlia) i el Comité d'Athlétisme de Savoie (França).

Enguany, l’organització d'aquesta competició anual, que es fa de forma rotativa a cadascun dels municipis participants, corre a càrrec dela Joventut Atlèticade Sabadell(JAS) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

La competició està reservada a atletes de la categoria cadet i més grans. Cada Club estarà representat per un o una esportista titular a cada prova, i no hi ha limitació d’atletes per prova. La trobada es preveu que s’allargarà fins a les 20.30 h.

Com a actes complementaris i essent fidels a l'esperit original de la competició, es durà a terme una visita a la ciutat. L'acte de clausura serà un sopar de germanor a la mateixa Pista d’Atletisme.

Així mateix, l’Ajuntament ha previst una rebuda institucional als participants de l’Encontre Internacional de l'Amistat, el dissabte a les 12 h.