PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una alumna de l’Escola Illa guanya un premi Argó 2017

Ha fet una proposta de construcció d’una marca de roba esportiva femenina

argo 2Wam és el nom del projecte amb el qual Marta Campmany, alumna de Gràfica Publicitària de l’Escola Illa, ha obtingut el 3r lloc als Premis Argó 2017. Ha estat dins la categoria de projectes de cicles formatius de grau superior. La proposta presentada és el branding –el procés de fer i construir una marca– d’una marca de roba esportiva femenina, mitjançant la creació d’una campanya publicitària.

El projecte parteix del concepte de la discriminació que pateixen les dones dins l’esport. En aquest sentit, fomenta la igualtat i promou la reflexió, proposant un canvi de paradigma.

Convocats per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), els Premis Argó s’atorguen a treballs de recerca de batxillerat i a projectes finals de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l'esforç dels estudiants i d'incrementar els vincles amb els centres d'ensenyament.

De fet, Argó és el nom del Programa de transició entre la secundària i la universitat que l'Autònoma va endegar el curs 2003-2004 i que ofereix assessorament i suport als alumnes de batxillerat i de cicles formatius en el seu pas cap als estudis universitaris. També ofereix una actualització de coneixements per al professorat i la possibilitat de conèixer centres d'estudis, projectes i recerques que es fan en aquesta universitat vallesana.

L’acte de lliurament dels premis es va portar a terme recentment a l’edifici del Rectorat de la UAB, a Bellaterra.