PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa celebra l’acte d’acollida a les famílies de l’alumnat

La trobada s’emmarca en el Pla d’Acció Tutorial del centre municipal....

Escola Illa -27L’Escola Illa va celebrar dimecres l’acte d’acollida a les famílies de l’alumnat dels cicles formatius i dels tallers infantils d’art del curs 2017-18. La trobada s’emmarca en el Pla d’Acció Tutorial del centre municipal.

Amb la voluntat d’incidir en l’aprenentatge de l’alumne, l’Acció Tutorial estableix els aspectes organitzatius i funcionals de l’escola i els procediments de seguiment i d’avaluació dels aprenentatges. En aquest sentit, estableix quatre objectius principals –orientació acadèmica, orientació professional, educació emocional i creixement personal–. Aquests objectius a l’Escola Illa es treballen des de tots els àmbits educatius, docents, amb alumnat i també amb les famílies, en tant que el seu paper és fonamental en l’educació i els aprenentatges dels seus fills i filles.

Les activitats de l’acollida consisteixen en la rebuda a les famílies, la visita als espais de l'escola i la presentació de cadascun dels cicles formatius que cursen els estudiants, així com una mostra d'imatges d'activitats i projectes realitzats en col·laboració amb empreses, entitats, etc. i una mostra de projectes finals i integrats.

També, com cada curs, l’equip docent dels tallers infantils d’art de l’Escola van presentar als pares i mares la manera de treballar a l’aula, amb una selecció de documentació de processos artístics del curs passat. Aquests tallers, impartits per professorat del centre i per artistes de la ciutat, han anat desenvolupant un mètode amb processos creatius de qualitat (rics i complexos), a la recerca d’experiències i aprenentatges.