PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Jornada de misticisme digital, a l’Estruch

S’hi celebrarà el #HackAndArt Day 10 amb una mostra de prototips...

 

S’hi celebrarà el #HackAndArt Day 10 amb una mostra de prototips, instal·lacions i tallers digitals, el dissabte 4, de 18 a 21 h

Misticisme 2 -3El 4 de novembre el #HackAndArt Day arriba a la desena edició plenament consolidat com una cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l’art digital. Enguany la jornada gira al voltant del misticisme digital. Una oportunitat per experimentar i jugar, sense barreres, amb una sèrie de prototips o instal·lacions d’art digital. La jornada acabarà amb un concert performance Fidels, del col·lectiu Amix i Amats, que a través de formes escèniques experimentals visualment colpidores critiquen la relació que la humanitat ha establert amb els diners, el consum, la culpa i les promeses de salvació.

La jornada #HackAndArt Day 10, que tindrà lloc a la sala d’exposicions de NAUESTRUCH de Ca l’Estruch, es durà a terme de 18 a les 21 h. S’impartiran dos tallers i una trobada entre artistes i públic, en la qual es presentarà el projecte sobre el seguiment visual de Sebastián Jara Bunster.

Més informació

Amix i Amats: concert performance

A les 9 del vespre, al teatre de Ca l’Estruch tindrà lloc el concert performance multimèdia i multifònic que posaran en escena el col·lectiu Amix i Amats. Inspirat en l’estructura de la missa romana, Fidels és un concert performance que converteix el desigMisticisme 1 -3 de posseir en ritual. Aquest grup de músics i performers estableixen un paral·lelisme entre la religió, l’Estat i/o els poders econòmics en l’acceptació més o menys resignada d’un ordre o destí, o amb la naturalitat amb què tendim a l’obediència.

El nom del col·lectiu Amix i Amats, que és un joc de paraules entre “mix” (mescla) de l’anglès i el llibre de Ramon Llull Amic i Amat, reflecteix la mescla de disciplines de les quals provenen els tres membres. Componen el grup: Xavi Lloses Huguet (compositor i productor), Àlex Pallí (pintor abstracte), Francesc Oui (investigador científic i estudiós de la teoria de l’art i el psicoanàlisi). El col·lectiu ha fet una residència de dues setmanes a l’Estruch.

Aquestes activitats formen part de la programació de MediaEstruch, l’àrea d’arts digitals de l’Estruch. Acull residències d’artistes o col·lectius que treballen sobre l’art digital i coworking d’empreses creatives.

Presentació moneda social a #CAFESTRUCH

D’altra banda, avui, divendres 3 de novembre, a les 4 de la tarda es presentarà la moneda social al bar de Ca l’Estruch.

Es pot viure de l'art? Si l'art val diners, qui se'ls està quedant? Si la cultura és gratis, de què menjarem? Aquesta és la pregunta que es plantejarà una taula rodona formada per Duub (pastor), Ester Xargay (artista), Pia Mazuela (cooperativa SmartIB) i totes les persones que vulguin debatre la qüestió.