PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Activitats de Nadal als equipaments de gent gran

Els equipaments municipals de gent gran amb la col·laboració del Casal de Gent Gran Can Rull i l’Associació de Veïns de Rambla Centre, organitzen diferents activitats nadalenques adreçades a aquest col·lectiu.

Les propostes es duran a terme al Mercat de Sant Joan, l’Espai Alexandra, l’Espai Sant Oleguer i l’Espai Parc Central. S’emmarquen dins la línia de treball municipal per fomentar l’envelliment actiu.

Entre les activitats destaquen les xerrades divulgatives sobre les malalties infeccioses que es fan els dies 28 de novembre, 4, 5 i 14 de desembre, en col·laboració amb la Marató de TV3. També en el marc de la Marató es faran quintos solidaris als equipaments. Serà els dies 14 al Complex Parc Central i 15 de desembre al Complex Sant Oleguer i al Mercat de Sant Joan.

Aquest Nadal també hi haurà un taller de decoració nadalenca els dimarts 5, 12 i 19 de desembre al Mercat de Sant Joan. El catàleg de propostes inclou, a més, teatre al Complex Alexandra el proper 11 de desembre a la tarda amb la companyia Punt i Coma de l’Espai Caixa, que interpretarà l’obra Consultoris Mèdics Humorístics.

Per últim, es farà un taller per elaborar entrants fàcils i saludables per als àpats de Nadal a càrrec del Taller Prelaboral de Promoció Econòmica del Vapor Llonch, el dia 19 de desembre a 2/4 de 10 del matí al Mercat de Sant Joan.

Més informació