PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Acte de presentació de la 62a Festa de l'Esport

Tots els premis de la 62a Festa de l'Esport

El Teatre Principal ha acollit la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 62 d’aquest esdeveniment. Durant l’acte s’han proclamat i reconegut les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes i, també, les 10 entitats finalistes que optaran al premi SMATSA a les tres millors entitats en la promoció de l’esport. També s’ha fet un reconeixement als patrocinadors de la celebració, pel compromís mostrat amb l’esport de la ciutat i s’han donat a conèixer els premis que es lliuraran durant la celebració de la Festa. La 62a edició de la Festa de l’Esport de Sabadell, durant la qual es proclamaran l’Esportista i Entitat més destacats de l’any 2014, tindrà lloc el proper dijous, 30 d’abril, a les 19:30 h., al Teatre Principal.

 

Les entitats esportives finalistes de la 62a edició són: Joventut Atlètica Sabadell, Club Esportiu Sant Nicolau, Societat Coral Colon, Centre d’Esports Sabadell FC, OAR Gràcia Sabadell, Unió Excursionista de Sabadell, Club Esportiu Escola Pia Sabadell, Falcons Sabadell Associació Esportiva, Cercle Sabadellès 1856 i Club Tennis Sabadell.

Els esportistes finalistes són: Maica Garcia Godoy, Jennifer Pareja Lisalde, Mati Ortiz Reyes (les tres waterpolistes), Lucila Pascua Suárez (bàsquet), Sergio Ruiz Serrano (atletisme), Judit Ignacio Sorribes (natació), Sandra Santanyes Murillo (ciclisme de muntanya), Laura Gómez Ramón (Triatló), Iker Pajares Bernabeu (esquaix) i Lluís Vicent Pérez (submarinisme).

D’altra banda, el Premi “Serveis Medi Ambient SA (SMATSA)” a la Promoció de l’Esport a entitats també se sotmetrà a votació durant la Festa i s’escolliran tres entitats entre les següents finalistes: Club Gimnàstic Catalunya, Unió Subaquàtica de Sabadel UNISUB, CFU Can Rull Rómulo Tronchoni, Associació Esportiva Can Deu, Escola de Futbol de Sabadell, Creu Alta Sabadell Bàsquet, Club d’Esgrima Jaume Viladoms, BM Pau Casals, Club Gimnàstic Castellarnau i Unió Ciclista Sabadell.

Patrocinadors

La Festa de l’Esport compta amb el patrocini de Serveis Medi Ambient SA SMATSA, Banc Sabadell, El Corte Inglés, Mañero Constructors, Fundació Club Natació Sabadell, Snooker Sabadell i Abant.net Premis i Publicitat. Hi col·labora Viatges i autocars Montblau.

Guardons

Durant la celebració del proper 30 d’abril, i com és habitual en la Festa de l’Esport de Sabadell, el Club Natació Sabadell rebrà un homenatge especial, atès que, per la magnitud, nombre de socis, diversitat d’activitats esportives i fites assolides pels seus esportistes, no participa amb la resta d’entitats com a millor entitat de l’any. La relació de premis d’aquesta edició, a més de l’esportista i l’entitat més destacats del 2014 són els següents:

  • La Festa de l’Esport oferirà un especial reconeixement a tres persones pel seu treball en el món de l’esport. És el “Premi Fundació Club Natació Sabadell”, que s’atorgarà a Francesc Carrión Robles, per la seva dedicació al món de l’atletisme; a Antoni Coret Ferrer,, per la seva dedicació al món de l’handbol; i a Rafel Sánchez Bover, per la seva dedicació al món de la natació.
  • El Premi “Fundació de l’Esport Sabadellenc” en homenatge a les entitats que han celebrat el seu aniversari es lliurarà al Club Nagi, pel seu 25è aniversari, i a la UD La Planada, pel seu 50è aniversari. · El Premi “Serveis Medi Ambient SA (SMATSA)” a la Promoció de l’Esport a entitats s’atorga a tres entitats que s’escullen d’entre les 10 entitats abans esmentades.
  • El Premi “Abant.net” a la tasca arbitral en el món de l’esport es lliurarà a David Medié Jiménez.
  • El Premi “Snooker” a l’organització d’esdeveniments esportius serà per al 84è Campionat de Sabadell de Ciclisme i 43è Trofeu Joan Escolà. 
  • El Premi “El Corte Inglés” a entitats per la seva tasca de promoció de l’esport escolar serà per a l’Associació Esportiva Escolar Institut Pau Vila, Col·legi Sagrada Família, Escola Joanot Alisanda, Escola Miquel Carreras i Escola Sant Julià.
  • El Premi “El Corte Inglés” per la tasca de promoció de l’esport escolar s’atorgarà a Alejandro Crisóstomo Valero (Col·legi Salesians Sabadell). 
  • El Premi “Banc Sabadell” a la projecció esportiva es lliurarà a Meskelu Curado Bailina (atletisme), Maria Pajares Bernabeu (esquaix), Laura Rodríguez Cao (Natació), Carla Girbau Romero (tennis) i Borja Fenoy Valverde (waterpolo).
  • El Premi “Mañero Constructors” als equips que han pujat de categoria o han quedat campions de la seva competició serà per: Joventut Atlètica Sabadell (atletisme), CE Sant Nicolau (bàsquet), CE Escola del Carme (bàsquet), Diamond Bowling Club (bowling), Club Squash Malibú Esportiu (esquaix), Club Tennis Sabadell (esquaix i tennis), UD Tibidabo Torre-romeu (futbol), Creu Alta Sabadell Handbol (handbol), OAR Gràcia Sabadell (handbol), Falcons Sabadell Associació Esportiva (tennis taula) i Club Natació Sabadell (waterpolo).
  • El Premi a la integració social a través de l’esport s’atorga al Club Deportivo Llano de Sabadell.
  • El Premi a la promoció l’esport per a discapacitats psíquics es lliurarà al Cercle Sabadellès 1856 per la seva tasca de foment de l’esport en les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • El XXVIII Memorial “Joaquim Gorgori i Pardellans” enguany es concedirà a Jesús Carrillo Vilagrasa per la seva brillant tasca en el món del periodisme esportiu.