PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Clubs de lectura infantil

El club de lectura infantil és una activitat de promoció de la lectura per a nens i nenes entre 7 i 12 anys. Té com a objectius compartir i ampliar l’experiència de la lectura i de l’escriptura, donar a conèixer autors i obres de la literatura infantil, desenvolupar l’expressió oral i uns bons hàbits de comunicació, i fomentar la creativitat.

A les Biblioteques de Sabadell trobareu...

Club de lectura infantil de la Biblioteca Vapor Badia

Benvingut al club dels devorallibres! Un lloc màgic per als que són capaços de viatjar a territoris fantàstics i viure aventures trepidants només obrin les pàgines d’un llibre. Al club de lectura no parem de xerrar i ens petem de riure, fem jocs i resolem misteris, descobrim històries i personatges fantàstics... I ens ho passem molt bé! Però què dius, encara no ens coneixes? Doncs estàs de sort, tenim un lloc reservat per a tu!

El club de lectura infantil és un lloc de trobada per a infants que senten interès per la lectura i que volen compartir opinions, crítiques i recomanacions literàries amb altres nens i nenes de la seva edat. Les sessions combinen jocs, sortides i dinàmiques al voltant de la lectura.

Dirigit a nens i nenes de 9 a 11 anys aprox. (nascuts el 2007 i el 2008).

Ens trobem l’últim dijous de cada mes de 18.00 a 19.00h a la Biblioteca Vapor Badia.

Propera temporada: de gener a juny del 2018.

Clubs de lectura infantil de la Biblioteca del Sud

La Penya del Popis és el club de lectura infantil de la Biblioteca del Sud. És una activitat genial per a que els nens i nenes descobreixin el gust per la lectura i aprenguin a estimar els llibres!

Dirigit a nens i nenes d’entre 7 i 11 anys.

Vine a formar part de La penya del Popis on t'esperen un munt d'aventures, emocions i rialles amb la tria que fa, cada any, la mascota de la biblioteca. Ens reunim cada dos dimarts o dimecres de 18.00 a 19.00 a l’auditori de la biblioteca i llegim un llibre tots plegats de principi a fi. No t'ho perdis!

Llibres que es llegiran:

El llibre valent, de Moni Port
Un cabdell de fil màgic, de Judit Robert
Juan Hormiga, de Gustavo Roldán

Recomanacions de lectura

Els nens i nenes de la Penya del Popis us volen recomanar els seus llibres preferits! Us atrevireu, com ells, a endinsar-vos en les seves històries? Aquí les teniu:

Bevedors de coneixements

Hi ha tantes coses per aprendre! I els llibres de coneixement poden acompanyar als nostres fills i filles a viatges immensos cap a allò desconegut. Deixem els contes un moment i preguntem-nos:

Per què el cel és blau? Quin era el dinosaure més petit? Per què les setmanes comencen en dilluns? Quants ossos tenim al cos? Per que no podem volar? Algun dia podrem viatjar en el temps? Qui va inventar l’escola? Totes aquestes preguntes i moltes més seran respostes si t’apuntes al nou club de lectura per a nens i nenes intrèpides amb set per aprendre de tot el que tenim al nostre voltant, a resoldre problemes i a relacionar-nos millor amb el nostre entorn

Dirigit a nens i nenes a partir de 10 anys.

Ens trobarem dijous alterns a les 18h a l’auditori de la Biblioteca del Sud.

Alguns llibres que es llegiran:

100 cosas que saber sobre ciencia, de Alex Frith
Monumental: récords y maravillas de la arquitectura, de Sarah Tavernier i Alexandre Verhille
Asquerología: la ciencia de las cosas asquerosas, de Leonardo, el científico chalado
Abejas, de Piotr Socha