PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

VOLUNTARIAT AMB PERSONES REFUGIADES

Entitat

FUNDACIÓ APIP-ACAM.
https://fundacioapipacam.org/
Telèfon: 682117562
Email: amparavalles@fundacioapipacam.org
Lloc: Sabadell

Data de l'actuació

Tipus de Crida: Periòdica
Durant tot l'any.

Tipus d'usuari

Nouvinguts

Àmbit d'actuació

Social

Descripció de l'activitat

Fem una crida per cercar persones voluntàries que vulguin donar suport i acompanyament als processos d’aprenentatge de la llengua, l’alfabetització informàtica i a la recerca de feina a les persones sol·licitants i beneficiàries de Protecció Internacional residents a la ciutat de Sabadell, dedicant unes hores setmanals a aquest propòsit.

Qui som?
La Fundació Apip-Acam respon a la voluntat cívica de compromís amb la gent i de donar suport a les persones i famílies en situacions de necessitat. Entre d’altres, gestionem el projecte AMPARA, amb l’objectiu de desenvolupar itineraris integrals d’inserció social i laboral individualitzats destinats a persones sol·licitants i beneficiàries de Protecció Internacional residents a la ciutat de Sabadell.

Què busquem?
En aquest context fem una crida per cercar persones voluntàries que vulguin donar suport i acompanyament als nostres usuaris en els següents àmbits:
- Aprenentatge del català i el castellà.
- Alfabetització informàtica.
- Recerca de feina.


Perfil voluntariat

Majors d’edat, amb sensibilitat social i ganes d’acompanyar en els processos d’aprenentatge de la llengua, l’alfabetització informàtica i donar suport a la recerca de feina a persones refugiades.