PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Recursos del mes de gener 2019

Un seguit d'eines de coneixement, lleure i informació per aquest nou any que comença

ndex

 

Cliqueu la imatge per veure el contingut del recurs.

 9788429771107

Una novel.la emotiva que mostra el xoc entre dues cultures i els estrets vincles que teixeix la solidaritat femenina. Una història difícil d’oblidar en què descobrim les lluites i renúncies de les dones i les llums i ombres de la societat actual.

 

Federici 2 660x1024

Un recull d’articles i conferències escrits per l’autora de Caliban i la bruixa, des dels anys setanta fins a l’actualitat. El treball de cures, els ventres de lloguer, la prostitució, el treball domèstic i la seva relació amb el mercat laboral o les absències a l’obra de Marx són alguns dels temes tractats.

salutsexual

Web que té com a objectiu ajudar als/les professionals a promoure la salut sexual entre els joves i altres col·lectius i oferir-los informació i recursos que facilitin la seva tasca, en un marc de respecte als drets sexuals i reproductius, promovent un espai específic online on puguin localitzar recursos pedagògics sobre la promoció de la salut sexual dels/ les joves.

 

deseo

 Còmic d’educació sexual dirigit a joves i a adolescents, a on a través de les relacions dels seus protagonistes es recullen diferents aspectes sobre educació i salut sexual. Clicant la imatge pots descarregar el pdf sencer.

 

brecha

Video: experiment sobre la desigualtat salarial

I pel Dia Europeu per a la Igualtat Salarial entre Dones i Homes, aquí us oferim aquest vídeo experimental en el qual es mostra, clarament, la sorpresa i el desconcert que genera la revel.lació d’aquesta realitat tant injusta i present, en la nostra societat.