PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS...L'enquesta de satisfacció i Jornada de Formació

En aquest número dediquem la secció als resultats de l'enquesta de satisfacció de centres, en la qual les famílies atorguen a les escoles bressol municipals una nota global mitjana de 8,9 sobre 10. També parlarem de formació i és que prop de 50 mestres dels centres municipals de 0 a 3 anys han assistit a la jornada Mestres que es mouen, impulsada en el marc del festival El més petit de tots.

En aquest número dediquem la secció als resultats de l'enquesta de satisfacció de centres, en la qual les famílies atorguen a les escoles bressol municipals una nota global mitjana de 8,9 sobre 10. També parlarem de formació i és que prop de 50 mestres dels centres municipals de 0 a 3 anys van assistir a la jornada Mestres que es mouen, impulsada en el marc del festival El més petit de tots.

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ

S’han presentat els resultats de l'enquesta de satisfacció del curs 2016/2017, un qüestionari que s’envia a les famílies i als equips educatius de les escoles bressol municipals. En total s'han rebut 611 enquestes de les famílies, que han atorgat als centres municipals de 0 a 3 anys una nota global mitjana de 8,9. Amb aquesta nota, es manté la puntuació assolida el curs anterior. Entre els ítems, els millor valorats són l’ambient de l’escola, l’equip de professionals i la seva relació amb els infants i les famílies.

 

FORMACIÓ DINS EL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS

A banda d’un complet programa d’espectacles i propostes per a infants de 0 a 5 anys, el Festival El més petit de tots incorpora diferents activitats adreçades a artistes, mestres i altres col·lectius relacionats amb la infància. Entre les propostes, dissabte, 18 de novembre, va tenir lloc la jornada Mestres que es mouen, que va abordar la relació entre les arts escèniques (teatre, dansa, etc.) i l’educació i els mètodes pedagògics adreçats als nens i nenes més petits. Entre els participants, van prendre part a la trobada prop d’una cinquantena de mestres de les escoles bressol municipals de Sabadell.

La jornada es allargar tot el dia i es va realizar a dues ubicacions: L’Estruch i Lasala. Entre les activitats, els assistents van poder veure i reflexionar sobre els espectacles Maleable i Blink Flash Duncan, tots dos inclosos a la programació del Festival d’enguany i van participar en un taller de dansa de formació per a mestres. També durant la jornada se’ls va presentar el projecte LaSala entre tots, que és una iniciativa de participació de mares, pares i educadors en el disseny de la programació d’un teatre. Així mateix van poder conèixer l’anomenat projecte Baby Lab, el laboratori de recerca en la infància de la Universitat Pompeu Fabra basat en la investigació del llenguatge i la cognició en els nadons.