PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Lliga dels Drets dels Pobles

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h. Agost tancat.

Més informació

La Lliga dels Drets dels Pobles

DEFINICIÓ

La Lliga dels Drets dels Pobles, nascuda l'any 1977, té per finalitat l'estudi, la difusió i la denúncia de la problemàtica dels pobles situats a l'àrea caracteritzada pel subdesenvolupament, i de la població immigrant procedent d'aquests; així com el foment dels drets humans i dels pobles, i de la cultura de la pau.

Treballa en la sensibilització de l'opinió pública envers aquesta problemàtica, la formació de persones interessades en el tema i la seva divulgació, contribuint a la construcció d'un ordre fonamentat en el respecte mutu i la solidaritat. Fomenta la formació política bàsica com a contribució a la regeneració permanent de la democràcia.

Participa en l'establiment de projectes de cooperació al desenvolupament que fomentin els lligams entre els pobles.

SERVEIS

BIBLIOTECA: Fons específic de més de 5.700 llibres i documents, i 83 revistes d'arreu del món sobre l'estudi i la investigació en la cultura de la pau. Consulta oberta a tothom.

SERVEI DE RECURSOS DIDÀCTICS: Consulta, préstec i distribució de més de 800 materials didàctics especialitzats en educació per la pau i el desenvolupament. Adreçat a professionals de l'educació.

PUBLICACIONS: Revista Papers, publicació bimensual amb l'objectiu de crear opinió i de motivar a la reflexió i el debat.

ASSESSORAMENT: A persones amb iniciatives de voluntariat internacional, i també a entitats i administracions.

SENSIBILITZACIÓ: Organització d'activitats d'estudi i de debat sobre la problemàtica dels pobles de l'anomenat "tercer món", així com seminaris, conferències, jornades, etc., referents als temes tractats en els diferents grups de treball.

PERSONES QUE FAN POSSIBLE LA LLIGA

La Lliga compta actualment amb 42 voluntaris i voluntàries que formen els diferents serveis, grups de treball i Junta, 334 socis i sòcies, 381 simpatitzants i 1 treballador a jornada completa.

EL TREBALL EN XARXA

<