PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Oficina Jove de Sabadell

Localització i contacte

Adreça: c. de Blasco de Garay, 19
EL CENTRE
08202, Sabadell
Telèfon: 93 745 33 01-686 32 19 45
Fax: 93 745 33 02
 • Correu electrònic: oficinajove@ajsabadell.cat
 • Web: http://www.sabadell.cat/jove
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
   • Antoni Llonch : L4,L5,L11,L12,L44,L55,L80,F4,F5,
   • Gran Via : L5,L55,F5,
   • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

  Horari

  De dilluns a divendres de 9 a 15 h amb CITA PRÈVIA
  7 de desembre atenció telefònica i online.
  24 i 31 de desembre tancat.
  Del 28, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener atenció telefònica i online.

  Més informació

  OFICINA JOVE DE SABADELL

  És un servei que s'ha creat amb la voluntat d'adaptar la informació juvenil a les necessitats dels joves d'avui dia, i té com a objectiu facilitar la seva autonomia de decisió i de tria.

  Aquest servei incorpora un seguit d'assessories especialitzades, conduïdes per professionals, des d'on s'orienta al jove, de manera personalitzada, en qualsevol aspecte relacionat amb el seu procés d'emancipació.

  Assessories Especialitzades:

  - Laboral: Assessorem sobre diferents temes del món laboral relacionats amb els aspectes legals que se'n derivin: interpretació de nòmines, de contractes, acomiadaments, etc.

  - Habitatge: Compartir, lloguer, compra, hipoteques, ... Assessorem de manera particular sobre el recurs que més es pot ajustar a cadascuna de les necessitats.

  - Educació i formació: Responem a totes les preguntes i dubtes que sorgeixin referents al canviant món de l'educació i la formació, ja siguin qüestions més generals com aquells aspectes més concrets i particulars.

  - Consum: Orientem en la defensa dels drets com a consumidor i assessorem en tots els dubtes que es tinguin relacionats amb el consum financer: assegurances, compres per internet, hipoteques... per citar-ne algunes.

  - Salut: Assessorem sobre qualsevol tema que pugui preocupar relacionat amb la salut. També parlem de drogues, tipus efectes, riscos, legalitat, etc.

  - Psicojove: Parlem de dubtes i inquietuds relacionades amb la sexualitat, l'afectivitat, els prejudicis, les pors, les angoixes, etc. Així com de dependències emocionals i altres relacions complicades.

  - Viatges: Aquesta és l'assessoria adequada si el que es vol és preparar un viatge, anar a treballar, a estudiar o a fer un voluntariat a l'estranger, fer recerca de qualsevol país del món...

  - Associacionisme: S'hi pot trobar tot allò que es pugui necessitar relacionat amb entitats i grups no formals. Ja siguin elements jurídics (estatuts, constituir una ass