PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Complex Esportiu Municipal de Sant Oleguer

Localització i contacte

  • Adreça: camí de Can Quadres, 179
  • SANT OLEGUER
  • 08203, Sabadell
  • Telèfon: 93 725 99 79

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

De dilluns a dissabte de 8.30 a 12.30h i de 16.30 a 21.30h i diumenges de 8.30 a 12.30h (aformanent limitat)

Cita prèvia:
- esports@ajsabadell.cat
- A la recepció de l'equipament

Més informació

ESPAIS:

- pistes d'atletisme

- camp de futbol 11 de gespa artificial

- camp de futbol 7 de terra

- 2 pistes poliesportives

- 1 frontó

- circuit fúting

- rocòdrom

- parc recreatiu La Bassa (període d'estiu)

El Departament d'Esports de l'Ajuntament tramita els diversos carnets per accedir a les pistes d'atletisme:

- Abonament mensual

- Abonament anual

El projecte global consisteix en la construcció d'un edifici d'espais complementaris, un altre de control d'arribades - operacions objecte de la primera fase-, la substitució i reforma del paviment sintètic de la pista i la rehabilitació de l'espai interior de gespa; també es farà una petita operació de sanejament de les grades.

El projecte té un pressupost d'aproximadament 1.322.226,63 € (220 milions de pessetes), que aportarà la Diputació de Barcelona. En aquesta primera fase, la inversió serà de 559.692,52 € (93.125.000 pessetes) i comprèn la construcció de l'edifici de serveis complementaris i l'edifici del control d'arribades. El termini d'execució és de 8 mesos.

Pel que fa a la primera construcció, s'ubicarà en els terrenys situats entre l'edifici de nous vestidors existents i el camp de futbol anomenat "A", que està just al costat de les pistes. La superfície construïda serà de 568 metres quadrats. L'edifici tindrà una planta que acollirà oficines per a clubs; sala de control de proves atlètiques; sala de direcció tècnica; sala de premsa, de reunions i multiusos; gimnàs; infermeria (amb espai per massatges i control antidopatge); lavabos; servei de bar i magatzem.

L'altra edificació és la del control d'arribades (allò que es coneix com la foto-finish) que ha de situar-se a la zona de la grada a l'alçada de l'arribada dels cent metres. Es tracta d'una construcció de 160 metres quadrats de superfície, amb una planta baixa per al control d'arribades i amb lavabos públics i una planta magatzem.

La resta d'operacions a fer e