PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Servei Ciutadà d'Acolliment als Immigrants SCAI

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Barcelona : L1,L2,L3,F1,F2,
  • Brutau : L80,
  • Buxeda : L8,
  • Mestre Planas : L1,L2,L3,F1,F2,
  • Sant Fèlix : L1,L2,L3,L8,F1,F2,

Horari

De dilluns a dimecres de 9 a 14.30 h, dijous de 9 a 14.30 h i de 16 a 19 h i divendres només visites concertades.
Us informem que l’SCAI romandrà tancat al públic del 03 al 06 d’abril. Per consultes urgents, es pot contactar per telèfon (93.727.29.75) i/o correu electrònic (scai@scaisabadell.org )

Contactar per demanar cita prèvia: 93.727.29.75 / scai@scaisabadell.org
Més informació

Entitat constituïda legalment el 1998.QUÈ OFEREIX L'SCAI A LES PERSONES IMMIGRADES?Informació sobre la seva situació legal, els seus drets i deures i els serveis i recuros als quals poden accedir (empadronament, salut, formació i educació, etc.)Tramitació de la sol.licituds de permisos de treball i residència i d'altres documents.Suport integral en relació amb les problemàtiques derivades del trànsit migratori.
SERVEIS I PROGRAMESEls serveis i programes de l'entitat són:- Servei de Primera Acollida. Es fan Sessions d'Acollida segons calendari adjunt.


- Servei d'Informació i Assessorament en Estrangeria


- Programa d'acollida temporal per a persones sol.licitants d'asil gestionat per la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR)


- Programa d'Acolliment LingüísticTots aquests serveis s'ofereixen de manera gratuïta.L'SCAI participa en diferents Plataformes de la ciutat de Sabadell (Taula d'Entitats de Nova Ciutadania, Plataforma del Tercer Sector de Sabadell


-Vàlua-, Comissió de la Convivència, Consell de Solidaritat i Cooperació, Plataforma ciutadana de suport a les persones refugiades i migrades...)Les entitats que gestionen l'SCAI són:


Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat-CEAR, Càritas Sabadell, CCOO del Vallès Occidental, La Lliga dels Drets dels Pobles i UGT del Vallès Occidental