PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Española de Equinoterapias (AEDEQ)

Localització i contacte

Adreça: c. de Calderón, 71 2n 5a
EL CENTRE
08201, Sabadell
Telèfon: 686 33 17 50
 • Correu electrònic: lucarellil@hotmail.com
 • Web: http://www.aedeq.org
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
   • Sant Cugat : L10,
   • Vallès : L4,L7,L10,L12,L44,F1,F2,F3,F4,

  Més informació

  Activitats:

  - Coadjuvar a la reglamentació de l'equinoteràpies a Espanya a través de la creació d'un òrgan de consulta especialitzat.

  - Potenciar i promoure la creació d'associacions i d'altres entitats que tinguin com a objectiu comú la pràctica de les equinoteràpies en una o vàries de les seves vessants.

  - Creació d'una corporació de professionals que a Espanya es dediqui a les tècniques pedagògiques, curatives i de rehabilitació amb la intervenció d'animals.

  - Creació d'una estrucura i mitjans de difusió per donar a conèixer totes les tècniques i els materials necessaris per dur a terme la teràpia, tant a professionals com al públic i usuaris en general.

  - Creació de cursos per a formadors, en tots aquells camps en els quals s'exerceix l'equitació terapèutica.

  - Crear una escola per formar persones amb algun tipus de discapacitat en el desenvolupament i aplicació de les teràpies.

  - Afiliar-se, associar-se i/o col·laborar amb altres entitats que tinguin objectius comuns i oficialitzar la seva situació per utilitzar recursos públics en la creació d'activitats socials i humanitàries.

  - Contractar amb una assegurança a efectes de tenir coberta la responsabilitat civil tant de els escoles i centres especialitzats com dels professionals que desenvolupen la seva tasca.

  - Ajudar, promoure, incentivar i crear medis adequats per a la investigació, local, nacional i internacional de l'equinoteràpia en totes les seves modalitats.

  - Facilitar una correcta exposició de les especialitats en els mitjans de comunicació.

  - Promoure trobades nacionals i internacionals de l'especialitat a través de congressos, fires, xerrades-col·loqui, experiències d'intercanvi cultural.

  - Creació d'una borsa de treball especialitzada, tant per a equinoterapeutes com per a tots els professionals que intervenen en el desenvolupament de l'activitat, siguin aquests discapacitats o no.

  - Oferir i garantir a través dels estipe