PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Sindicato Profesional de Policias Municipales de España-Cataluña

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Antoni Llonch : L12,
    • Creueta : L11,L12,L80,F4,F5,
    • La Cobertera : L11,L80,

Horari

Dl.-dv.: de 9 a 13 h  i de 15 a 19 h

Més informació

Les finalitats d'aquest sindicat són actuar en tutela i defensa dels interssos col·lectius dels afiliats, contribuïnt a la promoció dels objectius econòmics i socials que són propis de la seva feina, sempre dins de les disposicions legals vigents en la matèria.

Alguns aspectes de l'assessorament i defensa:

Recursos administratius. Els recursos administratius (ordinaris, de reposició, alçada, revisió i qualsevol altre).

Expedients administratius sancionadors. El sindicat es farà càrrec de la defensa jurídica dels expedients disciplinaris i informacions reservades obertes a afiliats dels Sindicat.

Recursos contenciós administratius. S’inclou la defensa jurídica en els procediments de recurs en la jurisdicció contenciós administrativa.

Règim de consultes professionals. Els afiliats al Sindicat podran efectuar consultes telefòniques al lletrat o als seus col.laboradors i podran concertar visites totes les tardes de dilluns a dijous, de setembre a juliol. Durant l’agost no hi haurà servei.

Assesoria jurídica en temes generals. Estan incloses les consultes telefòniques o personals, simples sobre temes generals (família, herència, immobiliària, responsabilitat civil, etc...).