PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Ethos, Associació per la Prevenció i Rehabilitació de les Dependències

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Entitat sabadellenca que desenvolupa programes de Rehabilitació Integral de les addiccions en general i les drogodependències en particular, d'Inserció Laboral, Detecció Precoç, Prevenció, Conscienciació Social i Mesures Alternatives a Presó.

Ofereix dues línies diferenciades d'acció: una per a persones adultes consumidores, amb o sense una altra patologia associada, i la segona per a menors d'edat consumidors (habituals o esporàdics) amb o sense una altra problemàtica associada (legal o de salut).

Programes individualitzats en els que es contemplen les diferents fases de l'addicció i on es dóna resposta a les necessitats de l'usuari en cada una de les fases del tractament.

Els programes de Rehabilitació per a adults d'Êthos, es vertebren amb dos programes de suport i ajuda adreçats als pares i parelles dels usuaris que voluntàriament vulguin acollir-se.

Programa Aixeca't (menors): De reeducació, rehabilitació i prevenció, basat fonamentalment en la pràctica esportiva com a eina principal per fomentar actituds, hàbits i valors positius.

Escola de Pares: El programa Aixeca't es complementa amb l'escola de pares (que és obligatòria) per a pares i/o tutors. És un programa de docència on s'entrena als pares en les relacions familiars funcionals per tal d'assolir els objectius marcats en el programa Aixeca't.