PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Latinoamericana de Sabadell (ALS)

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Brutau : L80,
  • Eixample : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
  • Palau d'Esports : L80,
  • Palau d´Esports : L5,L55,F5,
  • Sardà : L11,
  • Sol : L11,F1,F2,

Més informació

ACTIVITAT I FINALITATS

- Esdevenir un espai de trobada de les entitats interessades en dur a terme qualsevol tipus d'activitats relacionades amb el món de l'emigració.

- Oferir serveis integrals a les entitas d'immigrants, tendint a la seva integració a Catalunya.

- Reunir els esforços i la col·laboració de totes les entitas jurídiques i organismes privats i oficials per facilitar l'intercanvi i l'arrelament dels immigrants que resideixen a l'Estat Espanyol, la difusió de la cultura i la realitat dels immigrants.

- Facilitar i desenvolupar totes les accions que siguin necessàries fins aconseguir la igualtat de drets i deures entre tots els immigrants de l'Estat Espanyol.

- Desenvolupar activitats d'ajuda mútua i solidaritat entre els immigrants i la societat d'acollida.

- Desenvolupar activitats de solidaritat, de drets humans i presentar-se com a part en totes les accions socials i jurídiques per a defensar els interessos col·lectius i individuals dels immigrants.

- Actuar públicament i presentar-se davant les autoritats i altres instàncies per facilitar i millorar la situació dels immigrants i dels immigrants retornats i dels immigrants en general.

- Promoure l'enteniment i el coneixement mutu entre les diferents cultures, mitjançant mostres, exposicions, jornades, cursos, events o programes periodístics, mitjans gràfics, radiofònics, televisius o qualsevol altre mitjà d'expressió i/o comunicació.

- Generar un espai de reflexió i d'opinió sobre la integració dels immigrants a la societat d'acollida i crear un àmbit comú de relació i participació.

- Pomoure la cooperació internacional per al desenvolupament. La sol·licitud i gestió d'ajudes en l'àmbit de la cooperació internacional destinats a diferents països en desenvolupament. Es planteja com a objectiu social obtenir i gestionar recursos materials i humans per aconseguir la participació dels immigrants en la vida cultural associativa i solidària dels