PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Agermanament sense Fronteres

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Francesc Layret : L2,L3,L10,F2,
    • Pl. Concòrdia : L1,L2,L3,L8,L10,F1,F2,
    • Prats : L2,L3,

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 15 h

Més informació

Associació amb les següents finalitats:

Promoure activitats solidàries i realitzar projectes de cooperació entre persones i pobles dels països del Nord i del Sud, per llur desenvolupament social, cultural, econòmic i polític.

Sensibilitzar la societat en general, i la catalana en particular, respecte als valors de la solidaritat, com element de convivència i de cohesió social, sobre les causes dels greus i creixents desequilibris existents entre els diferents països, els defectes que generen, i els riscos que comporten.

Formar i assessorar forjadors en l'àmbit de la cooperació.

Promoure i afavorir l'estudi, el coneixement i la reflexió entorn de noves propostes per millorar l'harmonia entre els humans a tots els nivells en l'art de viure amb justícia basada en els principis d'igualtat, llibertat i fraternitat.

Actuar en la societat catalana i arreu del món, promovent, fomentant i potenciant la creació d'espais de relació entre persones, grups, entitats, institucions públiques i privades, i altres agents del món de la cooperació i la solidaritat i establir col·laboracions amb organitzacions que tinguin interessos i objectius similars.

Editar, publicar, realitzar, recollir, conservar, arxivar i difondre publicacions periòdiques o no i documents de tota mena, escrits, gràfics, sonors, informàtics i/o audiovisuals, relacionats amb els fins i les activitats de l'associació.