PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Federación de Asociaciones de Inmigrantes del Vallès

Localització i contacte

Adreça: c. de Clemència Isaura, 3 3r 2a
LA CREU DE BARBERÀ
08204, Sabadell
Telèfon: 93 720 64 55
 • Correu electrònic: federaciondeinmigrantes@gmail.com
 • Web: http://www.faiv.org
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Almogàvers : L2,L3,L5,L55,F3,F5,
   • Barcelona : L1,L2,L3,L5,L55,L80,F1,F2,F5,
   • Fontanella : L1,L80,F1,F3,
   • La Creu de Barberà : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
   • Les Termes : L5,L55,F3,F5,
   • Saboneria : L2,L3,F3,

  Més informació

  ACTIVITAT

  - Promoure la unitat, organització i defensa del col·lectiu d'immigrants en igualtat, respecte i plenitud de drets, així com la participació, la integració i la convivència en la societat d'acollida.

  - Prioritzar l'atenció a les persones immigrades i als grups més vulnerables: nens, joves, gent gran, refugiats, discapacitats independentment de la seva situació administrativa.

  - Ajudar als immigrants a aconseguir tota mena d'ajudes i processos d'autogestió per millorar la seva qualitat de vida.

  - Formar grups de treball per a executar projectes, canalitzar recursos, estimular la participació i treballar per aconseguir les reivindicacions.

  - Participar en el disseny i gestió de projectes i processos per a la cooperació al desenvolupament amb els països d'origen dels associas.

  - Incentivar la investigació acadèmica des d'un punt de vista sociocultural econòmic i laboral sobre el fenomen de la immigració promovent la creació de centres d'estudi i formació i de publicacions per contribuir a realitzar els fins de la federació.

  - Crear espais de convivència e integració entre les cultures de les pròpiesassociacions federades i d'aquestes amb la societat d'acollida.

  - Crear xarxes de solidaritat i ajuda per resoldre la problemàtica i necessitats personals i col·lectives dels associats.

  - Col·laborar amb la integració de la persona immigrant a Catalunya, tenint en compte els conceptes de minoria, ètnia, cultura, credo, gènere, orientació sexual, igualtat i participació.

  - Impulsar serveis d'informació, convenis i conferències, tallers, activitats lúdiques, artístiques, culturals, gastronòmiques, esportives i empresarials.

  - Treballar per l'agrupació de totes les associacions d'immigrants del Vallès, Catalunya, Estat Espanyol i d'Europa, per a la coordinació d'accions i activitats assegurant els objectius del col·lectiu.

  - Potenciar la participació de les associacions federades en l'elaboració i