PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació de veïns Centre Mercat

Localització i contacte

Adreça: pl. del Vallès, 1A
EL CENTRE
08201, Sabadell
Telèfon: 600 703 174
 • Correu electrònic: avcentremercat@gmail.com
 • Web: http://centremercat.wordpress.org
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Calderón : L4,L7,L12,L44,F1,F2,F3,F4,
   • Comte Jofre : L8,L10,F1,F2,F3,
   • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
   • Ponent : L8,
   • Sant Cugat : L10,
   • Vallès : L4,L7,L10,L12,L44,F1,F2,F3,F4,

  Més informació

  Finalitats:

  - Agrupar el socis veïns de la demarcació ciutadana de l'àmbit territorial del barri i assumir la representació dels seus interessos, així com adoptar aquestes resolucions que afectin aquests interessos, actuant per aconseguir les millores del seu desenvolupament humà i ciutadà, en busca de la millora de la vida comunitària de la zona i de la ciutat.
  - Promocionar, assumir, gestionar, patrocinar i desenvolupar directament l'associació per si o a través de tercers, en aquest darrer cas, sota la seva vigilància, els estudis, actes, espectacles i activitats culturals encaminades a fomentar el coneixement del barri i de les seves tradicions.
  - Promoure especialment la formació complementària dels ciutadans del barri; mitjançant activitats culturals-recreatives, col·laborant amb aquesta finalitat amb altres.
  - Canalitzar les reivindicacions comunitàries dels seus associats i gestionar davant dels poders públics els interessos comuns, defensant-los amb tots els mitjans democràtics que permeti la normativa legal vigent, per aconseguir que el barri gaudeixi d'una digna qualitat de vida.
  - Col·laborar en l'enfortiment del teixit associatiu del barri.
  - Oferir i sol·licitar a les admnistracions públiques, tot aquell assessorament i col·laboració que sigui necessari a l'hora de prendre determinacions que tinguin com a fi, millorar la qualitat de vida del barri.
  - Procurar per la conservació del patrimoni artístic i arquitectònic del barri, així com la seva rehabilitació.
  - Per al millor compliment dels objectius anomenats, l'Associació constituirà vocalies, les seccions i els departaments d'assessoria, de formació i de serveis -tant interns com externs- que siguin necessaris.
  - Per adaptar i concretar els fins d'aquesta Associació a l'art. 51 de la Constitució Espanyola i legislació posterior que els desenvolupa, com és el Decret de la Generalitat de Catalunya 429/83, pel qual es crea el Registre d'Organitzacions de Consumidors i Usu