PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Peruana de Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Àger : L1,L2,L3,F1,
    • La Roureda : L1,L2,L3,L4,L8,F1,F2,
    • Mercè Rodoreda : L1,L3,F3,

Horari

Dl.-dv.: de 10 a 14 h i de 16 a  21 h

Més informació

Finalitats:

- Esdevenir un espai de trobada de les entitats interessades en dur a terme qualsevol tipus d'activitats relacionades amb el món de l'emigració.

- Oferir serveis integrals a les entitats d'immigrants, tendint la seva integració a Catalunya.

- Reunir esforços i la col·laboració de totes les entitats jurídiques i organismes privats i oficials per facilitar l'intercanvi i l'arrelament dels immigrats que resideixen a l'estat

Espanyol, la difusió de la cultura i la realitat dels immigrats.

- Facilitar i desenvolupar totes les accions que siguin necessàries fins aconseguir la igualtat de drets a i deures entre tots els immigrants.

- Desenvolupar activitats d'ajuda mútua i solidaritat entre immigrants i la societat d'acollida.

- Desenvolupar de solidaritat, de drets humans i presentar-se com a part en totes les accions socials i jurídiques per a defensar els interessos col·lectius i individuals dels immigrats.

- Actuar públicament i presentar-se davant les autoritats i altres instàncies per facilitar i millorar la situació dels immigrants i dels immigrats retornats i dels immigrants en general.

- Promoure l'enteniment i el coneixement mutu entre diferents cultures, mitjançant mostres, exposicions, jornades, cursos, esdeveniments o programes periodístics, de ràdio, televisió o qualsevol altre mitjà d'expressió i/o comunicació.

- Generar un espai de reflexió i d'opinió sobre la integració dels immigrats a la societat d'acollida, i crear un àmbit comú de relació i participació.

- Promoure la cooperació internacional per al desenvolupament. La sol·licitud i gestió d'ajudes en l'àmbit de la cooperació internacional destinats a diferents països en desenvolupament. Es planteja com a objectiu social obtenir i gestionar recursos materials i humans per aconseguir la participació dels immigrants en la vida cultural associativa i solidària de l'immigrant, així com mantenir els trets fonamentals de la iden