PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Immunitas Vera

Localització i contacte

Adreça: c. de Covadonga, 309 3r 2a
EL CENTRE
08202, Sabadell
Telèfon: 977 500 842
Fax: 977 500 842
 • Correu electrònic: info@immunitasvera.org
 • Web: http://www.immunitasvera.org
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  Més informació

  ACTIVITAT

  - Defensar els drets infantils i humans, en cas d'adults, dels al·lèrgics i/o intolerants alimentaris i del làtex; promovent la participació de l'Associació en els òrgans planificadors i legisladors de deficiències, discapacitats i minusvàlues.

  - Contribuir a la millora de l'atenció i reinserció social i la integració laboral dels al·lèrgics/intolerants, mitjançant fitxes d'avaluació individuals que determinin les seves necessitats.

  - Promoure la creació de les estructures que autoritzi la legislació sociosanitària.

  - Promoure la informació i l'intercanvi d'experiències entre associats en els aspectes sanitaris, educatius, socials i legals.

  - Estimular la investigació sobre les deficiències del sistema immunològic i qualsevol de les que puguin causar les al·lèrgies, així com a prevenir-les. Les investigacions de les que puguin causar les al·lèrgies, així com prevenir-les. Les investigacions podran establir àmbits sanitaris, educatius i socials. Potenciar l'interès, la motivació i la pressió social en tot allò relacionat amb la investigació de l'al·lèrgia/intolerància alimentària i al·lèrgia al làtex.

  - Promoure la comprensió pública dels al·lèrgics i les seves famílies.

  - Promoure la informació, l'educació per la salut i la capacitat de cura personal entre els al·lèrgics i els seus familiars.

  - Fomentar l'associacionisme entre els al·lèrgics i/o llurs familiars per potenciar una millor defensa dels interessos dels associats.

  - Relacionar-se i coordinar-se amb metges i especialistes, i l'Administració Sanitària per contribuir a una millor prevenció i control de l'al·lèrgia i/o intolerància alimentària.

  - Promoure el coneixement específic sobre l'al·lèrgia i/o intolerància i dels recursos existents de prevenció, control i tractament de la malaltia, pels mitjans escaients.

  - Ajudar els afectats i llurs famílies amb informació i assessorament, col·laborant amb ells en cas de presentar-se proble