PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Immunitas Vera

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

ACTIVITAT

- Defensar els drets infantils i humans, en cas d'adults, dels al·lèrgics i/o intolerants alimentaris i del làtex; promovent la participació de l'Associació en els òrgans planificadors i legisladors de deficiències, discapacitats i minusvàlues.

- Contribuir a la millora de l'atenció i reinserció social i la integració laboral dels al·lèrgics/intolerants, mitjançant fitxes d'avaluació individuals que determinin les seves necessitats.

- Promoure la creació de les estructures que autoritzi la legislació sociosanitària.

- Promoure la informació i l'intercanvi d'experiències entre associats en els aspectes sanitaris, educatius, socials i legals.

- Estimular la investigació sobre les deficiències del sistema immunològic i qualsevol de les que puguin causar les al·lèrgies, així com a prevenir-les. Les investigacions de les que puguin causar les al·lèrgies, així com prevenir-les. Les investigacions podran establir àmbits sanitaris, educatius i socials. Potenciar l'interès, la motivació i la pressió social en tot allò relacionat amb la investigació de l'al·lèrgia/intolerància alimentària i al·lèrgia al làtex.

- Promoure la comprensió pública dels al·lèrgics i les seves famílies.

- Promoure la informació, l'educació per la salut i la capacitat de cura personal entre els al·lèrgics i els seus familiars.

- Fomentar l'associacionisme entre els al·lèrgics i/o llurs familiars per potenciar una millor defensa dels interessos dels associats.

- Relacionar-se i coordinar-se amb metges i especialistes, i l'Administració Sanitària per contribuir a una millor prevenció i control de l'al·lèrgia i/o intolerància alimentària.

- Promoure el coneixement específic sobre l'al·lèrgia i/o intolerància i dels recursos existents de prevenció, control i tractament de la malaltia, pels mitjans escaients.

- Ajudar els afectats i llurs famílies amb informació i assessorament, col·laborant amb ells en cas de presentar-se proble