PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Remenant les Cireres

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Creueta : L11,L12,L80,F4,F5,
  • La Cobertera : L11,L80,
  • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
  • Manresa : L1,L2,L3,
  • Salut : L11,L12,L80,F4,F5,
  • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Horari

Dj.: de 17 a 21 h

Més informació

ACTIVITAT

- Ajuda mútua sense ànim de lucre: Davant de la competitivitat que actualment impregna les nostres vides, la cooperació serà la guia per a que sorgeixi l'ajuda mútua entre les famílies i amb entorn.

- L'enfortiment del teixit social del barri: Crear un espai de trobada de les famílies per compartir les qüestions que ens afecten en la nostra vida quotidiana com la salut, la participació ciutadana, el treball, l'educació i la formació, etc. La col·laboració amb altres organitzacions, especialment les del barri, també hauria de ser una constant.

- El foment de les alternatives al model de consum: les cadenes de supermercats i grans superfícies tenen un fort impacte ambiental i social negatiu. La promoció del consum de productes ecològics, per què som conscients que els productes alimentaris convencionals han estat tractats amb fertilitzants, herbicides i plaguicides químics, i contenen conservants i colorants desaconsellats per a la nostra salut.

- La lluita contra el canvi climàtic: Volem promoure el consum de productes de proximitat, en dos sentits, i minimitzar els embalatges i el seu impacte:

a) Productes que es produeixin a prop de la nostra ciutat, encara que no siguin ecològics d'altres països, el transport genera importants emissions de CO2 que ens podem estalviar.

b) Que les famílies no agafin el cotxe per anar a comprar i consumeixin a les botigues del barri.

c) Que prescindeixin d'embalatges i d'altres materials d'usar i llençar per transportar els productes, i quan no hi hagi més remei que utilitzar-los escullin aquells que tinguin un impacte menor, això és, evitant el mínim plàstic i similar no reutilitzables.

- El comerç just: encoratjer les famílies a comprar directament a la pagesia o a través d'una distribuidora que respecti els costos de producció, i comprar aquests productes que no puguin trobar en la nostra proximitat a la xarxa del comerç just.