PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

AV Ronda Collsalarca

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Hortènsies : L7,L80,F3,
  • Pavelló Nord : L80,F3,
  • Torreguitart : L7,L80,F3,
  • Torrent del Capellà : L7,
  • València : L7,L80,F3,

Horari

dl.-dv.: de 10 a 13 h i 17 a 20 h

Més informació

ACTIVITAT

- Defensar els béns comuns del barri de Ca n'Oriac i de Sabadell.

- Fomentar la participació i les relacions de veïnat entre totes i tots els que de forma habitual o temporal, conviuen al barri de Ca n'Oriac i Sabadell.

- Promoure el moviment veïnal en defensa dels interessos comuns dels seus associats i associades.

- Representar el nostre veïnat i els nostres associats davant l'administració local en tots els temes relacionats en el nostre barri.

- Fomentar la participació de les veïnes i veïns en la gestió dels assumptes d'interès general o sectorial que els afecta.

- Fomentar la col·laboració i el diàleg amb les autoritats municipals en totes les matèries que afectin als interessos comuns del veïnat.

- Donar a conèixer entre el nostre veïnat les actuacions i projectes de l'Ajuntament i d'altres institucions públiques que es facin en el nostre barri.

- Potenciar la millora, ampliar o aconseguir que s'estableixin infrastructures que dotin al barri d'uns millors serveis de transport, sanitat, seguretat ciutadana, esportiu, lúdics i educatius.

- Recuperar, preservar i donar a conèixer el patrimoni mediambiental i històric que ens envolta.

- Informar al nostre veïnat en totes aquelles qüestions que siguin d'interès general.

- Fomentar la formació de quadres dirigents dels moviments veïnals.

- Promoure serveis pels veïns i veïnes, per les comunitats de propietaris i veïns, pels comerços del barri, per a les petites indústries, i per a tot el sector econòmic del barri. Per tal de potenciar el comerç del barri es crearà la Vocalia de Comerç.

- Desenvolupar sense ànim de lucre activitats de caire social, cultural i d'assistència per als nostres associats i tercers. Per l'eficient realització d'aquestes finalitats, l'associació de veïns podrà crear grups de treballs, desenvolupar actes i serveis que suposin un benefici i una millora pels habitants de Sabadell. En tots els casos, aquests