PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

AMPA de l'Escola La Trama

Localització i contacte

 • Adreça: c. de l' Estrella, 25
 • EL CENTRE
 • 08201, Sabadell
 • Telèfon: 93 725 15 81
 • Correu electrònic: ampalatrama@gmail.com

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Comte Jofre : L8,L10,F1,F2,F3,
  • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
  • Sant Cugat : L10,
  • Vallès : L4,L7,L10,L12,L44,F1,F2,F3,F4,

Més informació

ACTIVITAT

- Fomentar la participació dels pares i tutors dins de la comunitat educativa del CEIP Sabadell Centre i també en altres òrgans de participació d'abast superior, per ajudar a aconseguir la millor qualitat de l'ensenyament per als seus fills o pupils, promovent el diàleg permanent entre els àmbits familiar i escolar.

- Promoure la intervenció dels pares i tutors i, si és el cas, de l'alumnat en el control i la gestió del Centre i, amb aquesta finalitat, proposar candidats al seu consell escolar en representació de tots els pares i tutors seus.

- Donar suport i assistència als pares i tutors, membres de l'Associació, i en general, a tots els components de la comunitat escolar, i als seus òrgans de govern i participació en tot allò convenient per a l'educació dels seus fills o pupils.

- Col·laborar en les activitats educatives del Centre, escoltant i informant al seu consell escolar pel que fa a l'establiment de criteris per a la participació en activitats culturals, esportives i recreatives, així com també en les accions assistencials i de serveis que es puguin prestar.

- Presentar i proposar al consell escolar programes d'activitats complementàries, visites, viatges, menjadors, colònies, etc., així com també participar en la seva realització.

- Programar i realitzar activitats, especialment les extraescolars adreçades a l'alumnat, així com també organitzar l'adquisició col·lectiva i, si cal, la distribució dels mitjans necessaris per a l'educació que estiguin a càrrec dels pares sense perjudici de continuar exigint la total gratuïtat de l'ensenyament, especialment de l'obligatori.

- Recollir i canalitzar iniciatives i suggeriments de les persones associades per tal d'assolir el millor desenvolupament de les activitats i serveis del Centre, en col·laboració amb el consell escolar i la Direcció del Centre.

- Informar a les persones membres de l'Associació de les activitats i afers d'aquesta, i de les activitats