PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació FES Millora, Foment de l'educació i la salut

Localització i contacte

  • Adreça: c. de l' Agricultura, 88
  • LA CREU ALTA
  • 08208, Sabadell
  • Telèfon: 696 247 262 - 93 168 18 20
  • Correu electrònic: fesmillora@gmail.com

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

ACTIVITATS:

· Promoure l'educació i la salut personal, professional i ciutadana, mitjançant accions destinades a tal fi.

· Procurar el desenvolupament i millora del benestar social, duent a terme participant en processos de servei i col·laboració amb i per a la comunitat.

· Col·laborar i intervenir educativament per reduir el fracàs escolar i incrementar l'interès per a l'estudi i la formació, amb accions concretes destinades a tal fi.

· Fer accions saludables de prevenció i cura de la salut física, psíquica i emocional individual i col·lectiva des d'una vessant educativa i transformadora.

· Incidir constructivament i educativa en la societat generant sinèrgies favorables al progrés i a l'evolució de persones, grups i col·lectius, establint vincles de col·laboració amb altres agents de la ciutat.

· Dinamitzar i potenciar l'activitat professional dels associats i no associats d'acord amb les seves competènies i capacitats.

· Contribuir en la creació d'un benesar afí i sostenible al conjunt d'individus que conformen la societat, propiciant el desenvolupament, la participació i creixement humà per tal que aquest reverteixi en ella de manera responsables i sostenible.

· Activar, potenciar i dinamitzar persones i organitzacions envers noves formes de fer i ser, més positives i òptimes per a tothom.

· Col·laborar amb altres organismes educatius i de prevenció de la salut, mitjançant projectes d'investigació i intervenció ciutadana.

· Promoure l'interès i la formació dels associats en els àmbits educatius i de prevenció i millora de la salut, mitjançant l'organització de cursos, seminaris, congressos i debats, així com publicacions de tota mena.

· Qualsevol altra finalitat sense ànim de lucre que contribueixi a l'avanç de la comunitat; contribuint a fer-la més conscient i responsable de la pròpia humanitat.

· En queda exclòs tot ànim de lucre.