PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Taller d' Art, Cultura i Creació

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 19 h

Més informació

ACTIVITATS

· Promouen a Catalunya, Espanya i a la resta del mon, el treball, projectes i iniciatives de joves creadors. Faciliten l'accés dels joves en exclusió social a l'àmbit de la cultura, de la creació i de l'art a través de la participació en projectes de caire social.

· Realitzen projectes entre organismes, operadors i institucions, sostenint accions que pel seu relleu i el seu caràcter, contribueixen eficaçment a la cooperació europea, tant a l'interior com a l'exterior de la mateixa.

· Fan difusió i suport a la cultura i l'art en qualsevol de les seves manifestacions.

· Suport a joves en les seves iniciatives mitjançant les noves tecnologies, creació de campanyes, creació de fires i producció d'actes, divulgació i foment de programes de mobilitat internacional.

· Afavoreixen la inserció de les persones en el mercat laboral internacional, mitjançant experiències i programes de formació i treball, amb la finalitat d'aconseguir una millora professional , així com una coneixença d'un país i una llengua estrangera.

· Prompuren tot tipus d'activitats que, tot i no especificant-se expressament en els estatuts, contribueixen a assolir els objectius abans esmentats.

· En queda exclòs tot ànim de lucre.