PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Colors del Món

Localització i contacte

  • Adreça: av. de Francesc Macià, 53 7è 3a
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 631 185 471
  • Correu electrònic: acolorsdelmon@gmail.com

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

ACTIVITAT

· Oferir acollida i suport a persones en risc d'exclusió social i en situació d'exclusió social perquè puguin millorar l aseva qualitat de vida; concretament a persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobresa i persones recluses o ex recluses; consolidant processos de canvi individuals orientats a una socialització complerta.

· Desenvolupar processos de prevenció, tractament i rehabilitatció de les drogoependències.

· Desenvolupar processos de formació, orientació i inserció laboral, ofereint un seguiment individualitzat, a persones en risc d'exclusió social, així com també a persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense lar, en situació de probresa i persones recluses o ex recluses.

· Oferir suport emocional i social a persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobres i persones recluses o ex recluses.

· Oferir la figura de referents familiars a joves ex tutelats o en risc d'exclusió social i immigrants.

· Realitzar difusió i sensibilització a la població en general sobre les realitats dels següents col·lectius: persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobresa i persones recluses o ex recluses.

· Potenciar l'existència d'un cos voluntari estable en l'entitat que desenvolupi activitats d'interès general.

· Oferir formació específica tant a persones treballadores com voluntàries de l'entitat, per poder millorar la qualitat de la seva feina i tasques respectives.

· Potenciar el coneixement i ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per part de les persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobresa i persones recluses o ex recluses.

· Treballar en l'àmbit de la cooperació internacional.

· En queda exclòs