PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Assoc. Plataforma Diversitat Funcional de Sabadell i Comarca

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Bellesguard : L5,L55,L80,F5,
    • Palau d'Esports : L80,
    • Sol i Padrís : L5,L55,L80,F5,

Més informació

ACTIVITATS

· Fomentar l'autogestió i, per tant, la independència de les persones amb discapacitat o diversitat funcional psíquica o intel·lectual com a grup d'autogestors.

· Promoure i difondre a totes les persones que hi estiguin interessades i a la societat en general, el coneixement dels diferents aspectes relatius a la realitat de les persones amb diversitat funcional i les conseqüències biofisiopsicològiques, personals i socials derivades de la discapacitat.

· Estudiar i analitzar la normativa catalana, espanyola i internacional relativa a la discapacitat i impulsar millores i detectar omissions a la normativa catalana i espanyola en els organismes oficials pertinents.

· Organitzar, promoure i desenvolupar activitats de caràcter cultural com ara conferències, col·loquis, taules rodones, projecció de documentals i altres que recullin aspectes de temes relacionats amb la diversitat funcional.

· Impulsar projectes de cooperació i ajuda entre usuaris, entitats, familiars, professionals, moviments socials, sindicats, partits polítics i a la ciutadania en general relatius a la diversitat funcional.

· Garantir de present i de futur el dret a la integració i a la inserció laboral, els drets socials de les persones amb diversitat funcional psíquica o intel·lectual.