PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Catalana de Fibrosi Quística

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Eixample : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
  • Rambla : L1,L2,L3,L11,L80,
  • Sardà : L11,
  • Sol : L11,F1,F2,

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h

Més informació

La finalitat principal de l'associació és contribuir al coneixement, l'estudi i assistència de la malaltia anomenada fibrosi quística o mucoviscidosi i, entenent com a finalitats fonamentals per a la seva consecució:


- Promoure la millora de la qualitat de vida dels malalts de fibrosi quística i de les seves famílies, mitjançant el suport, l'acompanyament i assessorament necessaris.


- Mantenir relació amb altres associacions de lluita contra la fibrosi quísitca, tant a Espanya com a l'estranger, per tal de conèixer els avenços que es puguin produir en el control i tractament de la fibrosi quística.


- Contribuir a la millora en el diagnòstic, el tractament i la recerca mitjançant el suport a la investigació i la formació de professionals especialitzats.


- Participar en la discussió i solució als problemes que planteja la fibrosi quística en els seus aspectes epidemològics, clínics, diagnòstics, preventius i socials.


- Obtenir la participació activa dels afectats i famílies en la lluita contra la fibrosi quística, mitjançant la informació i la formació necessària.


- Aconseguir la implicació i sensibilització del conjunt de la societat, mitjançant la divulgació, la relació amb altres professionals implicats (mestres, treballadors socials...) i la complicitat d'entitats públiques i privades en els nostres projectes.


- Promoure les accions necessàries per a la rehabilitació funcional i la inserció sociolaboral dels afectats.


- Vetllar per al ple reconeixement i aplicació dels drets del malalt, reconeguts constitucionalment com a drets fonamentals de la perso