PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

FEDERACIÓ CATALANA D AIKIDO

Localització i contacte

  • Adreça: av. de Rafael Casanova, 42
  • EL CENTRE
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 657 319 175
  • Correu electrònic: fedecataikido@gmail.com

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

De dilluns a divendres de 17 a 20 h

Més informació

Els objectius entre les entitats numeràries afiliades serà la de coordinar i establir polítiques de desenvolupament d'interessos comuns, com ara:


- El foment i la difusió de l'Aikido, la pràctica efectiva, la filosofia i la cultura de la seva diversitat, per qualsevol mitjà tècnic, escrit, gràfic o audiovisual.


- La cohesió de totes les entitats d'Aikido, amb caràcter inclusiu i sense discriminació, per raons del seu llinatge tècnic en l'àmbit territorial de Catalunya.


- Foment interdisciplinari entre les diferents entitats que en formen part, per tal de facilitar trobades tècniques, seminaris, fòrums, convencions o conferències de caràcter tècnic, formatiu o de difusió d'Aikido.


- Treballar activament, per tal que tots els instructors d'Aikido i els seus ajudants en el marc de les tespectives entitats, adquireixin les acreditacions professionals adients i/o el accés als cursos de formació oficials, d'acord amb la normativa actual.


- L'evolució futura cap a un model d'entitat esportiva amb els mateixos fins perseguits, en aquest article d'acord amb la legislació vigent.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.