PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Esportiva Aristoi Football Academy

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Can Puiggener : L7,L80,F3,
  • Florit : L80,F3,
  • Puig de la Creu : L7,L80,F3,
  • Rotonda de Castellar : L7,L80,F3,

Horari

De dilluns a divendres de 18 a 21.30 h

Més informació

Els objectius de l'associació són:


- La promoció, el foment, la gestió, la coordinació, l'ensenyament, la pràctica, la difusió i l'exhibició del futbol. Es poden afegir i suprimir, si escau, altres modalitats esportives per acord de la Junta Directiva, que han de ser ratificades per l'Assemblea General. En cas d'incorporar la pràctica de noves modalitats o disciplines esportives s'haurà de comunicar al Registre d'Entitats esportives de la Generalitat de Catalunya a l'efecte de la seva inscripció.


- Complementàriament, la promoció i la participació en les activitats socials, solidàries, culturals, artístiques, científiques o recreatives adients i necessàries per mantenir la representativitat i la projecció pública de l'Associació a Catalunya i arreu del món.


- Fomentar, a través de l'esport, la transmissió de valors positius universals, contribuint a la formació de ciutadans i ciutadanes responsables i compromesos amb el bé comú.


- Promocionar la igualtat entre dones i homes, així com dur a terme actuacions per tal d'eradicar la discriminació, per raò de sexe en l'esport.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.