PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps
Formació
Assesoria

INS

Projecte

Intercanvi Juvenil “Walking with refugees”


Àrea geogràfica

Sabadell 


Entitat

Taller d’Art, Cultura i Creació. Entitats sòcies de Bulgària, Eslovàquia, Grècia, Itàlia, Lituània i Romania


Descripció     

L’intercanvi juvenil s’emmarca en el programa Erasmus+, i va agrupar a joves de 7 països (Bulgària, Eslovàquia, Grècia, Itàlia, Lituània, Romania, i el grup de Sabadell), que durant una setmana al març de 2017 i a través de diferents activitats informals, debats i espais de reflexió, exposicions, i activitats de dibuix artístic (graffiti) i audiovisuals, van treballar la temàtica de la crisi humanitària dels i de les refugiades.

El projecte va sorgir de la iniciativa d’un grup de joves migrants de la ciutat que, després d’un taller sobre la situació als campaments de refugiats a Grècia, van veure la necessitat de treballar la temàtica en format d’intercanvi. L’intercanvi es va acollir a la ciutat de Sabadell, ja que és una ciutat d’acollida de refugiats, i on vivien els i les joves impulsores del projecte.

L’intercanvi pretenia crear un debat sobre la crisi humanitària i la inclusió dels grups afectats en el comunitats europees actuals, promoure l’art urbà com a eina de treball comunitari i inclusió, a través de l’educació no formal, així com crear un enllaç entre joves europeus i entitats sòcies de l’intercanvi.


Multimèdia  

         Walking with refugees Walking with refugees1

Walking with refugees3


Enllaços  

Un graffiti al centre plasma les sensacions de les persones refugiades. Sabadell Notícies 27/03/2017