PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Camps de solidaritat als campaments de refugiats sahrauís

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps
Formació
Assesoria

INS

 

Projecte

Camps de solidaritat als campaments de refugiats sahrauís


Àrea geogràfica

Argèlia


Entitat

Taller d’Art, Cultura i Creació, Ajuntament de Sabadell, Ministeris de la RASD i Institut Ribot i Serra


Descripció     

El camp de solidaritat pretén incorporar un programa socioeducatiu, traspassant els límits de l’Escola Nacional de Belles Arts i les escoles primàries de Bojador, beneficiant a la comunitat (jove) dels campaments sahrauís. Aquestes accions les articulen els i les joves de Sabadell d’entre 18 i 30 anys, de manera guiada per dos professionals de l’associació, col·laborant en diversos aspectes de millora als camps, a través d’un enfocament socioeducatiu i de l’educació no formal. El camp de solidaritat suposa un intercanvi de vivències i experiències entre joves de Sabadell i joves sahrauís, i dóna la possibilitat als i a les joves de Sabadell de conèixer un nou país, una nova cultura, viure una experiència enriquidora de transformació personal, amb capacitat d’incidir en el seu propi itinerari de vida.

Com a objectius, trobem: Afegir una visió actualitzada i moderna a través del treball socioeducatiu entre joves de Sabadell i el poble sahrauí. Incorporar un programa socioeducatiu i d’educació no formal amb accions articulades per els i les joves de Sabadell. Donar la oportunitats a joves de Sabadell de conèixer un nou país, una nova cultura.

L’intercanvi pretenia crear un debat sobre la crisi humanitària i la inclusió dels grups afectats en el comunitats europees actuals, promoure l’art urbà com a eina de treball comunitari i inclusió, a través de l’educació no formal, així com crear un enllaç entre joves europeus i entitats sòcies de l’intercanvi.


Multimèdia

               CAMPS DE SOLIDARITAT       CAMPS DE SOLIDARITAT1

CAMPS DE SOLIDARITAT7