PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dilluns vinent, tornen els Patis Oberts

Amb el projecte, impulsat per l’Ajuntament, sis escoles de la ciutat obriran els patis cada tarda perquè infants i joves hi puguin jugar Dilluns vinent, tornen els Patis Oberts

Amb la proposta, s’aprofita la qualitat de les instal·lacions educatives i s’optimitza el seu ús més enllà de l’horari lectiu, tot oferint als infants, joves i famílies un espai obert per jugar lliurement en condicions de confort i seguretat.

Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor d’Educació

fomentar espais de joc i socialització per a infants i joves és una prioritat per al Govern municipal. És per això que un any més obrim 6 patis d’escola perquè quedin a disposició de la ciutadania. L’experiència dels tres darrers anys és molt positiva i aquesta iniciativa ja està consolidada a diferents barris.

Els patis, que s’emmarquen dins el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, obriran cada dia de dilluns a diumenge i comptaran amb un monitor o monitora que dinamitzarà l’espai amb propostes, en cas necessari. L’horari de funcionament de cada centre serà:

  • Escoles Andreu Castells, Espronceda i  Joaquim Blume: de 18 a 20 h
  • Escola Joanot Alisanda: de 18 a 20 h, excepte els divendres, que obrirà a les 18.30 h.
  • Escola Can Deu: de 17.30 a 19.30 h
  • Escola Juan Ramón Jiménez: de 18.30 a 20 h

Els patis oferiran la possibilitat que infants i joves puguin jugar a pilota, córrer, saltar o jugar a altres jocs que necessitin un àmbit ampli i condicionat. Els usuaris hauran de complir unes normes bàsiques de convivència i de respecte cap a les instal·lacions. Així mateix, els infants més petits hauran d’anar acompanyats d’un adult.