PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació contra el maltractament i l'assetjament psicològic (AMAYA)

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Antoni Llonch : L4,L5,L11,L12,L44,L55,L80,F4,F5,
    • Balmes : L5,L55,F5,
    • Universitat : L4,L44,F4,

Horari

Dc. de 17 a 20 h

Més informació

Els objectius de l'associació són:


- Donar suport en els aspectes social, escolar, educatiu i professional a les víctimes i familiars que pateixen o han sofert assetjament psicològic, educatiu, laboral i/o sexual en el treball o en l'àmbit escolar.


- Organitzar i desenvolupar activitats per a actuar contra l'assetjament psicològic, laboral i/o sexual en el treball o en l'àmbit escolar, e qualsevol de les seves manifestacions, i per prevenir les situacions que puguin generar aquest tipus d'assetjament psicològic, a diferents nivells: informatiu, polític, educatiu, empresarial i social.


- Promoure una cultura basada en els valors humans, la protecció de la dignitat dels infants i dels adults, fent visibles totes aquelles situacions i actituds basades en la discriminació laboral i escolar.


- Sensibilitzar i conscienciar la societat sobre l'alarmant increment dels casos d'assetjament psicològic escolar, laboral i/o sexual en le treball, les seves conseqüències, especialment el risc d'estigmatització i d'exclusió social.


- Participar, juntament amb d'altres associacions i/o administracions, en totes les activitats que l'associació consideri convenient, en lluita contra l'estigmatització i l'assetjament psicològic tant en els contextos educatius com laborals.


- Fer recerca i publicar articles de difusió en revistes nacionals i internacionals, en relació a l'assetjament psicològic tant en els contextos educatius com laborals.


- Fer formació i fomentar el coneixement específic entre professionals de l'àmbit educatiu laboral envers l'atenció a persones afectades d'assetjament psicològic.


- En q