PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación TECLA Rumania Sabadell

Localització i contacte

  • Adreça: rda. de Bellesguard, 40 2n 1a
  • SANT OLEGUER
  • 08203, Sabadell
  • Telèfon: 626 727 515
  • Correu electrònic: asoc.tecla@gmail.com

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Els objectius de l'associació són el desenvolupament d'activitats orientades a:


- L'atenció de col·lectius del seu àmbit d'actuació i a persones que pateixen, prevenint i pal·liant el dolor humà.


- La promoció i col·laboració en accions de solidaritat de cooperació al desenvolupament i de benestar social i de serveis assistencials i socials amb especial atenció a col·lectius amb algunes dificultats  per a la seva completa integració social.


- Coordinar projectes d'asistència social i ajuda a persones amb deficiències materials, físiques i econòmiques, psíquiques, afectives o emocionals amb especial atenció a la població infantil i a la tercera edat més necessitada de protecció.


- El foment i la promoció de la participació voluntària i desinteressada de les persones físiques i jurídiques, públiques o privades en les activitats i el sosteniment de joves i nens en les activitats de l'associació.


- Servir de recolzament i col·laboració a aquelles institucions de dret privat que tinguin com a objecte d'actuació aquells que puguin identificar-se amb els fins d'assistència benèfica social que posseeixi aquesta associació.


- Promoure el coneixement i la difusió de la cultura i espiritualitat romanes, en especial als nens que provenen e famílies romanes, per no perdre i oblidar les tradicions, la cultura i l'idioma matern.


- El desenvolupament d'accions formatives encaminades a la consecució dels anteriors fins.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.