PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Alinea't

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Té com a finalitat promoure la pau personal i mundial, així com la justícia social, a través de la filosofia pràctica, la intel·ligència emocional, el pensament crític i la transformació/resolució de conflictes.


La pau personal és aquella disposició interior basada en la serenitat, l’autoconeixement i la voluntat de comprometre’s amb el creixement personal i la millora continua.


La pau mundial és la situació en que tots els éssers humans conviuen en un entorn i sistema sense violència (en totes les seves manifestacions) i amb una sèrie d’infraestructures i mecanismes que potenciïn el desenvolupament i la felicitat humana.


La justícia social és un sistema de relacions on existeix una igualtat d’oportunitats entesa com a accés a aire, aigua, menjar, habitatge, drets i deures humans, energia, educació, informació i altres elements que fomenten la igualtat.


La filosofia pràctica és un sistema d’idees organitzat i coherent que guiï la nostra conducta orientada a assolir un acoblament individu-societat que sigui mútuament beneficiós i que garanteixi la justícia, el benestar i la felicitat de tothom.


La intel·ligència emocional és la capacitat d’entendre’s a un/a mateix/a i a les persones que ens envolten a través de l’empatia i l’obertura als processos emocionals des  d’una aproximació que evita la censura, l’autocrítica destructiva i l’ego; tot afavorint la motivació, l’esperança, l’autocompassió (que no auto indulgència, sinó respecte i afecte cap a un/a mateix/a) i el locus de control intern.


El pensament cr&iac