PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El CREDA Jordi Perelló organitza trobades amb joves amb sordesa per donar una millor resposta a les seves necessitats educatives i avançar cap a la plena integració

Dins la seva tasca com a servei de suport als centres educatius pel que fa a l’atenció a l’alumnat amb dèficits auditius o trastorns del llenguatge i la comunicació, el CREDA Jordi Perelló, ubicat a Sabadell, organitza dues o tres trobades anuals amb joves amb sordesa. L’objectiu de les sessions, que aquest curs han començat al desembre, és oferir als nois i noies un espai comú d’intercanvi i reflexió sobre diferents aspectes personals o socials, per contribuir a avançar cap a una plena integració.

A les reunions participen joves, a partir de 16 anys, tant si són estudiants de l’etapa post-obligatòria com si estan treballant o buscant feina. La dinamització va a càrrec de logopedes del CREDA o bé d’altres joves amb sordesa. 

En la primera de les sessions del curs, que es va portar a terme el 13 de desembre, van prendre part nois i noies amb diferents tipus i graus de sordesa, alguns dels quals es comuniquen amb Llengua de Signes Catalana (LSC) i/o amb llengua oral. En aquesta ocasió, la reunió es va centrar en el temps de lleure, parlant sobre les activitats que porten a terme i les dificultats que es troben en la seva realització, així com apuntant algunes possibles solucions.

Més informació https://serveiseducatius.xtec.cat/creda-jordiperello/