PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

https://web.sabadell.cat/coronavirus

També hem obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: https://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

Infantil

 

Passa-t'ho bé
Te'l recomano
Tot el que trobaré
Tot el que faré
Bebeteca

Prop d’un miler de persones han participat aquest curs en activitats de l’Espai d’Emprius

La temporada d’aquest equipament per a joves ha tingut una durada de set mesos Prop d’un miler de persones han participat aquest curs en activitats de l’Espai d’Emprius

Hi haurà activitats diverses com ara: un concert acústic a càrrec de Peter & Max; un taller d’stop motion, un altre d’impressió en 3D, una exposició de l’artista visual Whendi Groo o xerrades sobre el món de la cooperació, entre d’altres. També es podran veure tres dissenys d’alumnes de l’Escola Illa, que van participar a la desfilada de moda sostenible Upccycling.

L’Espai Emprius, és un espai de relació, intercanvi i cooperació entre joves, entitats, associacions i creadors de la ciutat. Un nou referent en la creació, la innovació, l'apoderament i la cohesió social entre entitats i associacions.

El proper mes d’octubre començarà un nou curs amb activitats en què se seguirà apostant per un model d'oci participatiu.