PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

https://web.sabadell.cat/coronavirus

També hem obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: https://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

Infantil

 

Passa-t'ho bé
Te'l recomano
Tot el que trobaré
Tot el que faré
Bebeteca

Tret de sortida de la segona edició del cicle de cinema a fresca organitzat per l’Ajuntament

Comença demà divendres, a les 10 del vespre, amb la projecció de “El Gran Showman” Tret de sortida de la segona edició del cicle de cinema a fresca organitzat per l’Ajuntament

Abans de la projecció, i amb la voluntat de donar el tret de sortida a aquesta segona edició del cicle estiuenc, es podrà gaudir de les actuacions en viu del Taller de Teatre de l’Institut Ferran Casablancas, que oferirà al públic assistent alguns tastets d’aquest musical, que han representat enguany com a obra teatral.

La segona cita del cicle de cinema a la fresca serà el dissabte 6 de juliol, al parc del Nord, on es projectarà la pel·lícula Coco.

El cinema a la fresca tindrà lloc tots els divendres i dissabtes de juliol i agost, a les 10 del vespre. En total es projectaran 18 pel·lícules en diferents places de Sabadell. La voluntat és que tots els districtes puguin gaudir d’aquesta programació al llarg de l’estiu de manera gratuïta.