PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament rep a Ona Carbonell i Emma Garcia pels èxits assolits en el Mundial de Gwangju

Carbonell ha aconseguit 3 medalles, dues de plata i una de bronze, en aquest mundial de Gwangju, esdevenint l’esportista amb més medalles mundials de la Federació Internacional de Natació (FINA). Amb els tres metalls aconseguits a la cita mundialista, la catalana en suma un total de 23 en aquesta competició.

De la seva banda, l’Emma Garcia en la seva primera participació en un mundial ha aconseguit ser sisena a la final del duet mixt tècnic i cinquena a la final de duet lliure mixt.

Davant aquests èxits assolits per les nedadores del CNS, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha felicitat les nedadores alhora que ha volgut reivindicar el paper com a dones esportistes d’elit:

us mereixeu un lloc al podi dels millors esportistes de la història. Des de Sabadell volem reivindicar un tracte igualitari entre homes i dones, també en el món de l’esport. Us mereixeu un reconeixement igual als homes. Per suposat que, institucionalment, us reconeixem com a esportistes incomparables. Sou un referent per a tots els i les esportistes de la nostra ciutat.

Farrés també ha aprofitat per agrair la immensa tasca de promoció de l’esport que es fa des del Club Natació Sabadell (CNS) i encoratjar a les esportistes a preparar-se per 32es Olimpíades de l’era moderna a Tòquio, l’any vinent.