PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

https://web.sabadell.cat/coronavirus

També hem obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: https://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

Infantil

 

Passa-t'ho bé
Te'l recomano
Tot el que trobaré
Tot el que faré
Bebeteca

El carrer de Copenhagen es perllongarà fins a la rotonda de la ronda d’Europa, a Can Llong

Forma part de les actuacions de la segona fase d'urbanització del Poligon II de Can Llong

Aquesta segona fase completa, així, les obres del projecte d’urbanització del Polígon 2 del Pla Parcial de Can Llong, dividit en dues fases, la primera de les quals es va executar durant el 2015. El projecte és un encàrrec de la Junta de Compensació del Polígon II a l’empresa PI Consultora d’Enginyeria Civil i Urbanisme, SL, amb un pressupost de 1,5 milions d’euros i un termini d’execució de vuit mesos. L’àmbit d’actuació està situat a la zona sud-est del barri, entre Castellarnau i Can Rull.

Les principals actuacions projectades són les necessàries (moviment de terres, pavimentació, etc.) per perllongar el carrer de Copenhagen entre el tram executat a la primera Fase, just a partir de la cantonada amb el carrer de Berlin,  i la rotonda existent a la ronda d’Europa, així com la instal·lació de les noves infraestructures de serveis (clavegueram, enllumenat, subministraments, recollida pneumàtica, etc.). També s’acabaran les voreres i la instal·lació de serveis pendents als carrers de Venècia i Berlin, que no van poder executar-se durant la primera fase.