PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

PER SANT JORDI, UN DIBUIX

 
Per Sant Jordi, un dibuix! Vine, participa! Aquest any està dedicat al món vegetal, serà el tema central de totes les activitats que presentem des de Biblioteques i el Museu d’Art de Sabadell. Amb l'etiqueta #SantJordiaSabadell.

Us proposem:

1. Que pengeu a la xarxa social que preferiu el vostre dibuix amb l'etiqueta #SantJordiaSabadell. No nomes dibuixos de roses sinó també, i vist el tema central, de qualsevol flor o planta, per omplir els carrers de colors des dels nostres balcons i finestres.

2. Amb tots els dibuixos que rebem farem una galeria al web de Cultura www.sabadell.cat/cultura 

3. Publica el teu dibuix amb l'etiqueta #SantJordiaSabadell abans del dimecres 22 d’abril!

 Ens adherim a la campanya de penjar una rosa als balcons per Sant Jordi
 

"El cavaller de la cuirassa rovellada de llautó voldria fer una proposta honesta com cal a tothom. Donat que la diada s'ha ajornat i no sabem com ens veurem aquell dia, proposa que grans, petits i mitjans dibuixin una rosa sobre qualsevol material: paper, tela, roba, fusta... el que vingui més bé, sense mirar si està més ben pintada o més malament i el 23 la pengem als balcons, finestres, portes... per mostrar que la diada és dins el nostre cor i l'ajornament és una circumstància. Ha de servir també d homenatge a tots aquells que es deixen la pell, mai millor dit, per la nostra salut. Un virus no ens pot deixar sense la nostra rosa de Sant Jordi."

Participeu! Us esperem!

Imatges publicades a Twitter

Imatges publicades a Facebook

Imatges publicades a Instagram

L'Assemblea General de les Nacions Unides ha aprovat la resolució que proclama 2020 com l'Any Internacional de la Sanitat Vegetal, iniciativa promoguda per la Convenció Internacional de Protecció Fitosanitària (IPPC), amb seu a la FAO (Roma). L'objectiu és augmentar la conscienciació sobre la importància de protegir la salut de les plantes.

 

"L'Any Internacional de la Salut de les Plantes és una iniciativa clau per ressaltar la importància de la sanitat vegetal per millorar la seguretat alimentària, protegir el medi ambient i la biodiversitat i impulsar el desenvolupament econòmic", afirma el secretari de la IPPC, Jingyu Xia.

plantes any internacional

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

 

 

Publicacions cultura