PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una jornada d’accions sonores enceta, a Ca l’Estruch, un cicle que seguirà al MACBA i La Virreina, entre altres espais

La “Suite ibèrica” és la 1a sessió del projecte pilot col·laboratiu “Música d’Acció?”Una jornada d’accions sonores enceta, divendres a Ca l’Estruch, un cicle que seguirà al MACBA i La Virreina, entre altres Una jornada d’accions sonores enceta, a Ca l’Estruch, un cicle que seguirà al MACBA i La Virreina, entre altres espais

La jornada començarà a les 6 de la tarda amb sis accions a càrrec dels artistes Nieves Correa, Isabel Corullón, Dr. Tuna i Rubén Barroso, els quals tractaran la seva pràctica i submergiran el públic en accions sonores. Més tard, les 9 del vespre, tindrà lloc un espai d’intercanvi entre el públic i els artistes a partir d’un concert tribut a Reflux Orchestra. La inscripció és gratuïta i obligatòria aquí.

A principis dels anys 1960, el terme música d'acció determinava un espai liminal, experimental i transgressor des del qual artistes i músics exploraven l'osmosi entre gest i so, els terrenys fronterers entre l'art d'acció i les noves músiques, en moviments com Fluxus o ZAJ. Aquests artistes re-situaven les fronteres acadèmiques i institucionals entre disciplines i llenguatges. No tan sols això, més enllà de l'art, la música d'acció proclamava la necessitat d'una revolució ja no només política o cultural sinó ontològica, un trastocament de la nostre pròpia condició humana i de seva relació amb el món.

Cafè d’Artistes

D’altra banda, a les 4 de la tarda del mateix divendres es reprendrà l’activitat Cafè d’Artistes al bar de Ca l’Estruch. Es tracta d’un espai de proximitat en què els artistes participants expliquen el seu treball i responen les inquietuds que formulen els assistents. En el marc d’aquesta conversa, l’artista Ruben Barroso presentarà el seu llibre El artista bien temperado.

La trobada comptarà amb la moderació del curador de la NauEstruch i coordinador d’ARTefACTe, Òscar Abril Ascaso, i hi participaran també els quatre artistes que participen en la Suite ibèrica.

Més informació